headerimage

Zoek je een goede fysiotherapeut?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Bergeijk. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0133028 WhatsApp

Allerhande klachten

We zien mensen met uiteenlopende klachten, leeftijden achtergronden, en leefstijlen. Van een ongeval tot een sportblessure. Van onduidelijk chronische klacht tot de begeleiding van ouderen.

Spieren, houding, gewrichten en zenuwen

Al die klachten hebben ergens te maken met houding, balans en spierkracht. Of het nu een verstuikte enkel is, osteoporose of een slijmbeursontsteking. Op deze site vind je een overzicht van klachten en verschillende zelftests. We hopen je daarmee op weg te kunnen helpen. We kunnen nog meer voor je betekenen als je even langskomt.

Snel handelen helpt

Mocht je aarzelen, regel meteen een afspraak. Je wilt met geen enkele klacht in je houding, spieren en gewrichten te lang doorlopen. Neem contact met ons op. Ook als je klachten wat vager zijn. Ook als je niet weet of het wel ‘erg’ genoeg is. Het is nergens voor nodig langer in onzekerheid te zitten. En de kans dat de boel verergert is aanzienlijk.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

566 patiënten geven ons 4,6 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top